Translate

16 Kasım 2015 Pazartesi

Rüzgar eken, Fırtına biçer....







"Terör her yerde Terördür. Sadece karşı tarafa da empati yapabilenlere üzgün olduğumu ifade edebilirim. Mısır'da düşürülen Rus uçağından Suriye'ye, Irak'a, Orta Doğu'ya, Afganistan'a Pakistan'a, Asya'ya, Libya'ya, Afrika'ya, Amerika'ya, Fransa'ya, Avrupa'ya, TÜRKİYE'ye...hepsi aynı ellerden çıkma, bunu hatırlayın....Gerçek düşman kim?"

Tavşana kaç tazıya tut....
SB


"Sınırlarını kapatan Fransa, ile diğerleride sıkılaştıracak, ki İsveç'te resti çekti, ve batılıların sebep olduğu 
göçmen krizi ihalesi de Türkiye'nin üstüne kaldı..."

Avrupa'da faşizmin ayak sesleri...
SB



"ASALA cinayetlerinde Fransız medyasının terörü lanetlemek yerine soykırım edebiyatı yaparak 
terörü haklı gösterdiği günleri anımsıyoruz..."






"Bu yaşanan hadiselerin etnik kökenle, mezheple filan uzaktan yakından alakası yoktur.
45 milyar varil petrolü ver…
Danimarkalılar bile Kürt olur.
Arjantinliler bile Sünni olur!
CIA, FSB, MI6, DGSE, Mossad coğrafyasına İETT’yle girmek, intihardır.
“Misak-ı milli” denilen kavram, akıldır. Akıl yoksa… 
Bir koyayım üç alayım, Şam’da namaz kılayım filan derken, anca şehit tabutu alınır."



"Fransa; Suriye’de halen devam eden ‘vekaleten savaş’a destek vermiş, IŞİD dahil Esad’a karşı savaşan terörist gruplara yardım etmiştir. Fransa; terörü ve terörist grupları, yüksek çıkarları için daima kullanmıştır. Libya bugün, terörist yetiştiren bir iklime sahiptir. Bu iklimin yaratılmasında Fransa’nın başat sorumluluğu vardır. Geçmişte Cezayir’de dahil olmak üzere, Afrika halklarına kan kusturmuştur. Fransa; Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne düşman olan 
terör örgütü PKK’ya en üst düzeyden destek vermiştir. Bu konuda Fransa’nın sicili çok kabarık!"



"Perde arkasındaki asıl katiller bugün Antalya’da…"






ORLY KATLİAMINDAN YARALI KURTULAN ÇAĞATAY


Orly Havalimanı Saldırısı veya Orly Katliamı

15 Temmuz 1983
Paris / Fransa

Türk Hava Yolları'nın Paris Orly havalimanındakı bürosuna karşı terör saldırısı. Olayda patlatılan bomba ile 2'si Türk, 4'ü Fransız, 1'i Amerikalı, 1'i de İsveçli olmak üzere 8 kişi ölmüş, 28'i Türk, 55 kişi de yaralanmıştır. 

Olayla ilgili Fransız polisi 29 yaşındaki Suriye'li Ermeni Varujan Garabedyan'ı tutuklamıştır. Sanık kendisinin ASALA örgütünün Fransız bölümünün başkanı olduğunu söylemiş ve bombayı Orly havalimanında yerleştirdiğini itiraf etmiştir. Saldırıdan önce havalimanına gelen Garabedyan, yolcuların birine valizlerinin fazla olduğunu söyleyemiş ve yolcuya 65 dolar vererek çantasını bagaj kontrolünden geçirmesini istemiştir. Paris'ten İstanbul'a giden THY'nın uçağında, uçak havada iken patlayacak bomba zamanından önce bagaj rampasında patlamıştır. Garabedyan ,bombanın Ermeni-kökenli Türkiye vatandaşı Ohannes Semerci'nin Villiers-le-Bel'deki evinde hazırlandığını itiraf etmiştir.

Orly katliamında yaralanan Çağatay ise gözlerini hastanede açtığında, ömrünün 5 yılını iyileşmek için harcayacağının farkında değildi. Vücudunun yüzde 35'i yanan Çağatay, 2 yıl boyunca güneş yüzü göremedi. Kaskatı kesilen ellerini yeniden kullanabilmesi için vücudunun çeşitli yerlerinden yapılan deri nakilleriyle, 10'dan fazla ameliyat geçirdi. Biraz toparlandığında, Fransa Hükümeti aleyhine dava açmaya girişti. Türkiye Büyükelçiliği'ni ve diğer yaralı kurtulanları ikna etti, avukat buldu.

Olayla ilgili Fransız polisinin tutukladığı 29 yaşındaki Suriyeli Varujan Garabedyan, mahkeme sonunda müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Bugün İstanbul'da yaşayan ve Türklerin tarihiyle ilgili geniş çaplı araştırmalar yapan Çağatay, Ermeniler'e öfkeli olmadığını belirterek, "ASALA'yı kuranların Ermeniler olduğuna asla inanmadım. 
Onları eğiten pişiren, ortaya salan ve zamanı geldiğinde ortadan kaldıran gizli servisler var. 
Orly olayında da Fransız gizli servisiyle göbek bağlarının olduğuna inanıyorum" dedi.

Çağatay bu görüşünü de şu sözlerle destekledi: "Çünkü bu adamları uzun süredir takip ettiklerini Fransız gizli servisinin en üst düzey yöneticisi mahkemede anlattı ama söylediklerinin tümü gülünçtü. O yönetici uzun süredir takip ettikleri ASALA mensuplarını, Fransızların en önemli tatillerinden biri olan Bastille Günü'nün 14 Temmuz'a gelmesi, zaten az olan elemanlarının izin yapmak istemesi ve aşırı sıcaklar nedeniyle 15 Temmuz'da takip etmediklerini ve tam da o gün bombalamanın gerçekleştiğini anlattı." Çağatay iyileştikten sonra çalışmayı sürdürdü. Çin'den Adriyatik'e kadar, Türklerin ve kültürünün ulaştığı ve yaşadığı yerlere gidip fotoğraf çeken Çağatay bu uğurda 110 bin kilometre yol katetti, 
50 bin kare fotoğraf çekti ve 500 bin dolardan fazla para harcadı. 

Çağatay, Varujan Garbisyan'ın 2001 yılındaki erken tahliyesine de şaşırmamış. Hatta bir gazeteci olarak Garbisyan ile röportaj yapmayı bile düşünmüş. "50 bin dolar isteyince iş yattı. Konuşsaydım, 'Eline ne geçti, ne kazandın?' diye soracaktım" dedi.


Ve Avrupa Orly Katliamı'na kadar hep kör ve sağır kalmıştır, ama ondan sonrada engel olmamıştır, sadece "BATI" topraklarında eylem yapmamalarını söylemiştir, Asaladan sonra Pkknin en büyük destekçileri olmuştur. 
Bugün için de bu destek, farklı terör grupları da dahil devam etmektedir.






Reşat Moralı- Tecelli Arı / 4 Mart 1981 / Paris - Fransa


Yılmaz Çolpan  / 22 Aralık 1979 / Paris - Fransa


İsmail Erez - Talip Yener / 24 Ekim 1975 / Paris - Fransa


Cemal Özen / 24 Eylül 1981 / Paris - Fransa





Asala + Pkk


1965'ten sonra, çeşitli ülkelerdeki Ermenilerin, Türkiye aleyhine başlattıkları karalama kampanyasıyla dünya ve Türkiye kamuoyunda varlığını hissettiren Sözde Ermeni Sorunu, 1970'li yıllardan itibaren yurtdışındaki 
Türk temsilciliklerine yönelik terör eylemlerine dönüşmüştür.

Gurgen (Karekin) Yanikan adlı bir yaşlı Ermeni’nin 27 Ocak 1973'de ABD'nin Santa Barbara kentinde, Türkiye'nin Los Angeles Başkonsolosu Mehmet Baydar ile Konsolos Bahadır Demir'i katletmesiyle başlayan "Bireysel Ermeni Terörü", 
1975'den itibaren tıpkı 1915 öncesinde olduğu gibi "Örgütlü Ermeni Terörü"ne dönüşmüştür. 

Yurtdışındaki Türk görevliler, diplomatlar, elçilikler ve kuruluşlarına yönelik Ermeni saldırıları, 
kısa sürede hızlı bir tırmanma göstererek yoğunluk kazanmıştır.

Ermeni teröründe, Türkiye’deki iç huzursuzluğun zirveye çıktığı 1979 yılından itibaren büyük bir artış gözlenmeye başlanmıştır. Ermeni teröristler, 21 ülkenin 38 kentinde, 39'u silahlı, 70'i bombalı, biri de işgal şeklinde olmak üzere toplam 110 terör olayı gerçekleştirmişlerdir. Bu saldırılarda 42 diplomatımız ile 4 yabancı hayatını kaybederken, 
15 Türk ve 66 yabancı uyruklu kişi de yaralanmıştır.

Ermeni terör örgütleri, dış dünyanın tepkileri üzerine 1980’li yıllarda taktik değiştirerek, PKK terör örgütü ile işbirliğine girmişlerdir. 1984 yılında PKK sahneye çıkarılmış ve Asala-Ermeni terörü geri plâna çekilmiştir. 
Belgeler, Bekaa ve Zeli kamplarında ASALA ile PKK militanlarının birlikte eğitim gördüklerini ortaya koymuştur.















Wikileaks: link
Jose Bove: link
Hollande: link









Rüzgar eken, Fırtına biçer...